Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Φάμελλος: Υποκρισία για την ασφάλεια από τη Ν.Δ. (Video)

«Απαγόρευσαν την εισαγωγή εισακτέων στα τμήματα αστυφυλάκων δοκίμων αστυφυλάκων το 2013 και 2014 και μετά μιλάνε για ασφάλεια;»

Κάλεσμα στη νέα κυβέρνηση να στηρίξει αυτά που πέτυχε η χώρα και να μη χαθούν απευθύνει ο επανεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Υπάρχει αγωνία από τον κόσμο της εργασίας αλλά και της επιχειρηματικότητας. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα ευνοούν την πρόοδο όλων των κοινωνικών τάξεων» σημείωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναρωτήθηκε αν η ΝΔ υπηρετήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία από την κλιματική αλλαγή.

Ο Σ. Φάμελλος εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, κατηγορώντας την για υποκρισία στο θέμα της ασφάλειας.« Είπατε ότι κατεδαφίστηκε η ασφάλεια. Θα σας πω πόσοι ήταν οι εισακτέοι στα τμήματα αστυφυλάκων και στα τμήματα δοκίμων αστυφυλάκων. Το 2010 ήταν 900, το 2011 1.300, το 2012 ήταν 500. Το 2013 και το 2014 ήταν μηδέν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Με ενοχλεί αυτή η απίστευτη υποκρισία για την ασφάλεια της ΝΔ. Απαγόρευσαν την εισαγωγή εισακτέων το 2013 και το 2014 και μετά μιλάνε για ασφάλεια;» διερωτήθηκε με νόημα ο Σωκράτης Φάμελλος. «Περιορίσατε με επιλογή σας το δυναμικό της ελληνικής αστυνομίας» σημείωσε απευθυνόμενος στον Κ. Καραγκούνη και συμπλήρωσε: «Θα αμφισβητηθούν αυτά που κερδίσαμε; Θα αμφισβητηθούν τα εργασιακά δικαιώματα; Ένα ερώτημα που πλανάται στην κοινωνία είναι “αφού τα ξέρετε όλα, γιατί δεν τα κάνατε μέχρι το 2014;»

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει αντιπολίτευση επί αυτών που συμφέρουν τους πολίτες και συνολικά την ελληνική κοινωνία. «Ειλικρινά είναι πάρα πολλά αυτά που κερδίσαμε το τελευταίο διάστημα, αξίζουν και αυτό δείχνει και το 31,5% που λάβαμε. Επιβεβαιώνει την ιστορική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταπολιτευτικό σκηνικό. Έγινε, μία τίμια, τιτάνια, δύσκολη δουλειά».

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις