Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέα ιατρικά μηχανήματα στο Τζάνειο (video)

Το Τζάνειο νοσοκομείο αναβαθμίζεται και πλέον πέντε νέα ιατρικά μηχανήματα βρίσκονται στη διάθεση χιλιάδων ασθενών. Πρόκειται για εξοπλισμό που δίνει τη δυνατότητα στους νοσηλευόμενους ασθενείς να έχουν εξειδικευμένες, σύγχρονες και ασφαλείς θεραπευτικές μεθόδους χειρουργικής.

Το ακτινοσκοπικό μηχάνημα C – ARM, δίνει τη συνολική εικόνα της ανατομίας της σπονδυλικής στήλης του ασθενούς καθ΄όλη τη διάρκεια του χειρουργείου. Σύμφωνα με τους χειρουργούς, πρόκειται για ένα απαραίτητο μηχάνημα κυρίως για την τραυματολογία.

Μια σύγχρονη συσκευή λιθοτριψίας έχει πλέον στη διάθεσή του και το ουρολογικό τμήμα του Τζανείου.

Ο Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός χρηματοδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου και το συνολικό κόστος αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Το Τζάνειο διαθέτει 450 κλίνες ενώ στην εφημερία εξυπηρετούνται περίπου 800 ασθενείς. Διαθέτει 14 χειρουργικές αίθουσες στις τρεις γενικές χειρουργικές κλινικές ενώ ετησίως πραγματοποιούνται περίπου 5.000 επεμβάσεις.

Πηγή: ΕΡΤ1

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο Δένδιας, ο Άδωνις και το πολιτικό έλλειμμα του Κ. Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τελικά την ιδέα της πρότασης μομφής, μια άθλια κίνηση τακτικισμού, που αποσκοπούσε στο να κερδηθεί χρόνος ώστε να προετοιμαστεί ο δεύτερος γύρος των άθλιων επεισοδίων της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο