Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Η κινητοποίηση των εργαζομένων απέτρεψε την επίσκεψη Αδωνι στο Σισμανόγλειο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η κινητοποίηση των εργαζομένων απέτρεψε την επίσκεψη Αδωνι στο Σισμανόγλειο

Σύμφωνα με πηγές του healthview.gr, ο Άδ. Γεωργιάδης ανέβαλε την "επίσκεψη" του καθώς ο ίδιος θα ήταν ο τελευταίος, ο οποίος θα επιθυμούσε, λένε οι συνεργάτες του, να δει στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων την «υποδοχή» του από τους συγκεντρωμένους, παράλληλα με τις εκδηλώσεις προς το συνέδριο της Ν.Δ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση  των εργαζομένων:

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κινητοποίηση μας αφού κατάφερε να αποτρέψει την επίσκεψη Άδωνη στο νοσοκομείο μας

Δεν παρουσιάστηκε τελικά ο Άδωνης Γεωργιάδης και οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ σε εκδήλωση στο νοσοκομείο μας που οργάνωσε η τοπική ΔΑΚΕ μετά τις αντιδράσεις Σωματείων και Εργαζομένων από τα νοσοκομεία στα βόρεια.
Την κινητοποίηση οργάνωσε η παράταξη μας «Νέα Πορεία» από το Σισμανόγλειο και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Φλέμιγκ, εξαιτίας της απόφασης της ΔΑΚΕ να φέρει για προεκλογική περατζάδα τον Α. Γεωργιάδη ο οποίος έκλεισε 11 νοσοκομεία, έβγαλε σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εργαζόμενους ανάμεσα σε αυτούς και τους εργαζόμενους από το Νοσοκομείο Φλέμιγκ και το Παπαδημητρίου που υπηρετούσαν στο Σισμανόγλειο.

Οι ανακοινώσεις μας ανέφεραν ότι είναι πρόκληση ο Υπουργός που έκλεισε νοσοκομεία της περιοχής να τα επισκέπτεται για ψηφοθηρικούς λόγους.

Συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο του Νοσοκομείου και στη συνέχεια έξω από τα γραφεία του Σωματείου τα οποία βρίσκονται μπροστά στην αίθουσα που θα πραγματοποιείτο η εκδήλωση. Φωνάξαμε συνθήματα και δηλώσαμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να ξανανοίξουν τα Νοσοκομεία και να λειτουργήσουν ξανά οι υπηρεσίες και κλινικές που έκλεισαν.

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ΔΑΚΕ και της ΝΔ (έταζαν στους εργαζόμενους για να κατέβουν στο Αμφιθέατρο ότι ο Άδωνης θα τους δώσει τα δώρα και τα επιδόματα που έχουν καταργηθεί) στην αίθουσα βρέθηκαν ελάχιστοι εργαζόμενοι αποδοκιμάζοντας με αυτό τον τρόπο όσους με την πολιτική τους έκλεισαν νοσοκομεία και όσους με την πολιτική τους συρρικνώνουν τις δημόσιες δομές υγείας.

Η ηγεσία της ΔΑΚΕ δεν κατάφερε ούτε καν τα μέλη της να κατεβάσει στο Αμφιθέατρο!!!

Η κινητοποίηση των εργαζομένων κατάφερε να πείσει τους συναδέλφους των νοσοκομείων να μη συμμετέχουν στην προεκλογική φιέστα του Ενορχηστρωτή των διαθεσιμοτήτων. Αυτό ήταν μία απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι δε ξεχνούν!!!!

Στην κινητοποίηση των εργαζομένων παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης Π. Μήτσιου.

Το ΜΕΤΑ Υγειονομικών εκπροσώπησε το μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ Κόνιαρης Χρήστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL