Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Γεωργακόπουλος: Παραπλανητική η διαφήμιση των οπτικών για τους πολίτες (Video)

Υπάρχει μια παραπλανητική διαφήμιση των οπτικών για τους πολίτες την οποία έχουν αναρτήσει στα καταστήματά τους κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Γεωργακόπουλος το πρωί στην ΕΡΤ.

Οι οπτικοί επιμένουν να αρνούνται την νομοθετημένη διαδικασία για την πληρωμή τους και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους ασθενείς. Όπως εξήγησε υπάρχει μια παραπλάνηση της κοινής γνώμης που βασίζεται κυρίως σε δύο σημεία, πρώτον ότι το voucher έχει αντίκρισμα και είναι η αξία της αποζημίωσης που πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ για κάθε ζευγάρι γυαλιά και όχι ότι το voucher είναι χωρίς αντίκρισμα του ΕΟΠΥΥ.

Επίσης ψευδέστατο είναι ότι πληρώνουν οι οπτικοί τον ΕΟΠΥΥ κάτι το οποίο δεν δέχονται όπως λένε. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει για τα γυαλιά, ο ΕΟΠΥΥ αγοράζει υπηρεσίες υγείας και πληρώνει την αποζημίωση είτε άμεσα στον ασθενή είτε μέσω του voucher στους οπτικούς.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποζημιωθούν οι ασθενείς εφόσον καταβάλουν από την τσέπη τους χρήματα στους οπτικούς» εξήγησε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Η αλήθεια είναι ότι οι οπτικοί αρνούνται να εφαρμόσουν νομοθετημένη διαδικασία καθώς αρνούνται να δεχθούν τα voucher πρόσθεσε ενώ όπως είπε υπάρχουν αρμόδια όργανα που αναλαμβάνουν

συντάκτης: www.avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια