Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Κλήση πραγματογνωμόνων για την «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Εξεταστική (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κλήση πραγματογνωμόνων για την «μαύρη τρύπα» του ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Εξεταστική (Video)

Οι εργασίες της Εξεταστικής θα ολοκληρωθούν στις 23 Νοεμβρίου, καθώς απέτυχε η προσπάθεια της ΝΔ να καθυστερήσει το πόρισμα. Η ΝΔ (διά του Νότη Μηταράκη) πρότεινε παράταση εργασιών έως τον Μάιο!https://www.youtube.com/embed/-_byFTSzTbQ

«Στρωθείτε να διαβάσετε» προέτρεψε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και πρόσθεσε: «για το φάρμακο υπάρχει μία κούτα πάνω από 20.000 έγγραφα που αφορά την προανακριτική και το σκάνδαλο Novartis. Είναι και τα πρακτικά δύο συνεδριάσεων της Βουλής και άπειρα έγγραφα που έστειλε το υπουργείο Υγείας Προστρέξτε να τα ερευνήσετε και δεν θα μείνει καμία απορία αναπάντητη». «Πολύ φοβάμαι ότι όσοι προτείνουν σε μη προβλεπτό χρόνο την λήξη των εργασιών θέλουν να προλάβουν τις εκλογές» εκτίμησε.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης αναφέρθηκε στο πόρισμα για την «μαύρη τρύπα» στο ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας ότι οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν «αναντιστοιχία στους απολογισμούς ύψους δεκάδων εκατομμυρίων. Εμφανίζονταν λογιστικά διαθέσιμα ποσά που δεν υπήρχαν στα τραπεζικά διαθέσιμα. Περίπου 89 εκατομμύρια η πορεία των οποίων δεν μπορεί να εξηγηθεί. Ζήτησαν εξηγήσεις οι ορκωτοί αλλά δεν πήραν απαντήσεις».

https://www.youtube.com/embed/5yG8DpdM1AI

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς είπε ότι στο πόρισμα δεν υπάρχει πουθενά η λέξη έλλειμμα και επέμεινε ότι πρέπει να κληθούν οι πραγματογνώμονες και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί.

συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL