Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλαξε όψη η Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Χανίων

Με ζωγραφιές στους τείχους, χαρούμενες απεικονίσεις και σκίτσα που θυμίζουν περισσότερο παιδικό σταθμό παρά κλινική

Σε ριζική αλλαγή της εικόνας της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Χανίων μέσα από εικαστικές παρεμβάσεις , προχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων, εθελοντών και τη στήριξη φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής των Χανίων.

Η εικόνα της Παιδιατρικής Κλινικής άλλαξε όψη με ζωγραφιές στους τείχους, χαρούμενες απεικονίσεις και σκίτσα που θυμίζουν περισσότερο παιδικό σταθμό παρά κλινική.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, έγινε αλλαγή σε όλες τις κουρτίνες της κλινικής αντικατάσταθηκε το δάπεδο στον παιδότοπο της παιδιατρικής και ανανεώθηκαν κλινοσκεπάσματα της κλινικής.

«Αυτή η ενέργεια είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του αποτελέσματος που μπορεί να προκύψει όταν υπάρχει συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων», τόνισε κατά την παρουσίαση της κλινικής ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης.

«Το αποτέλεσμα που υπάρχει είναι προϊόν συλλογικής και συνολικής προσπάθειας», τόνισε μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα Βαρδής Γεωργιακάκης.

Από την πλευρά της η διευθύντρια της κλινικής Εύα Μπαλωμενάκη αφού αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια όλων για αναμόρφωση της κλινικής τόνισε χαρακτηριστικά: «Μόνο όσοι βιώνουν την καθημερινότητα μιας τέτοιας κλινικής αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να είναι οικεία, για τα παιδιά που νοσηλεύονται».

Δείτε όλα τα σχόλια