Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κινδυνεύει με κλείσιμο το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης

Η Σαμοθράκη είναι νησί. Δεν είναι γειτονιά του αστικού κέντρου. Άρα οι κάτοικοι του 3.000 το χειμώνα και υπερδιπλάσιοι το καλοκαίρι χρειάζονται Κέντρο Υγείας. Στις αρχές του 2013 υπήρχαν στο κέντρο 6...

Η Σαμοθράκη είναι νησί. Δεν είναι γειτονιά του αστικού κέντρου. Άρα οι κάτοικοι του 3.000 το χειμώνα και υπερδιπλάσιοι το καλοκαίρι χρειάζονται Κέντρο Υγείας. Στις αρχές του 2013 υπήρχαν στο κέντρο 6 γιατροί, 3 με ειδικότητα και 3 αγροτικοί. Σήμερα υπάρχει ένας, ο διευθυντής του, γενικός γιατρός. Αν αρρωστήσει ο ίδιος όπως γράφει σε επιστολή του δεν υπάρχει γιατρός να τον συνοδεύσει απέναντι, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Αυτό ισχύει για κάθε κάτοικο του νησιού. Οι δύο γιατροί ειδικότητας συνταξιοδοτήθηκαν, οι αγροτικοί παραιτήθηκαν και οι προκηρύξεις που έγιναν απέβησαν άγονες. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στο κενό. Προφανώς δεν χωρούν στα τεφτέρια του υπουργού των Οικονομικών. Ακόμη ένα μικρό κεφάλαιο του succes story του πρωθυπουργού και του κυρίου Στουρνάρα έχει γραφεί στις εσχατιές της χώρας.

Σταμάτης Σακελλίων

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο