Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Συλλυπητήρια του υπ. Υγείας και της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για το θάνατο του Π. Γιαννακόπουλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συλλυπητήρια του υπ. Υγείας και της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για το θάνατο του Π. Γιαννακόπουλου

«Ο Π. Γιαννακόπουλος "έφυγε" από τη ζωή έχοντας διαγράψει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η απώλειά του είναι μεγάλη όχι μόνο για τους οικείους του, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της επιχείρησής του, αλλά και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία και τον κόσμο της παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Ξανθός.

Συλλυπητήρια και από την ΠΕΦ

Τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένειά του Π. Γιαννακόπουλου και στους εργαζόμενους της ΒΙΑΝΕΞ, εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

«Η ΠΕΦ αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, έναν από τους πραγματικούς πατριάρχες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει πως ο εκλιπών για περισσότερα από 50 χρόνια, ξεχώρισε για την μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα, στην εθνική οικονομία και τους εργαζόμενους της εταιρείας του.

«Όλα αυτά τα χρόνια αλλά, κυρίως, σε περίοδο ύφεσης και αποβιομηχάνισης κράτησε την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ακέραιη και ιδιαίτερα δραστήρια, φωτεινό παράδειγμα ισχυρού πυλώνα εθνικής ανάπτυξης».

Η ΠΕΦ σημειώνει ότι ο Π. Γιαννακόπουλος «διακρίθηκε για την πλούσια επενδυτική του δραστηριότητα δημιουργώντας και διατηρώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Τέλος, με το ήθος του, το αξιακό του όραμα και το μεγαλειώδες φίλαθλο πνεύμα του τίμησε τον ελληνικό αθλητισμό όσο λίγοι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL