Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Το φθινόπωρο η παράδοση του νέου νοσοκομείου Λευκάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το φθινόπωρο η παράδοση του νέου νοσοκομείου Λευκάδας

Φωτογραφία αρχείου

Το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το νέο νοσοκομείο της Λευκάδας, όπως προέκυψε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον διοικητή του νοσοκομείου Β. Μίχα.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κα) και παράδοση του νοσοκομείου στο λευκαδίτικο λαό μέσα στο φθινόπωρο του 2018», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε και μια πρώτη συζήτηση ανάμεσα στο υπουργείο και τον δήμαρχο Λευκάδας για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο, «καθότι κοινός τόπος αποτελεί η αξιοποίηση της δημόσιας περιούσιας».

Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη έλαβαν μέρος επίσης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τ. Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδής, η πρόεδρος και η διευθ. σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών κ.κ. Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη, αλλά και ο εργολάβος του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL