Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Παρά το κλίμα απαξίωσης, η επετειακή εκδήλωση του υπ. Υγείας είχε ανταπόκριση»

Eurokinissi

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί βουλευτές, εν ενεργεία υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και πρώην υπουργοί και υφυπουργοί Υγείας

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του υπουργείου Υγείας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρά το κλίμα απαξίωσης που επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, ανταποκρίθηκαν όλοι οι προσκεκλημένοι φορείς της Υγείας (εποπτευόμενοι από το υπουργείο και μη).

Αυτό αναφέρει το υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας ότι γραπτά μηνύματα απέστειλαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί βουλευτές, εν ενεργεία υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και πρώην υπουργοί και υφυπουργοί Υγείας (από το σύνολο των διατελεσάντων υπουργών και υφυπουργών που είχε προσκληθεί), όπως οι κ.κ.: Μαριέτα Γιαννάκου, Θανάσης Γιαννόπουλος, Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Χρήστος Κίττας, Κατερίνα Παπακώστα, Μανώλης Σκουλάκης, Δημήτρης Σιούφας και Γιώργος Σούρλας.            

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο