Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΠΓΝ Αττικόν: Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά

«Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά, καθόσον το νοσοκομείο προμηθεύεται τα απαραίτητα φάρμακα κάνοντας χρήση του 40% του προϋπολογισμού του 2018»

«Η σπουδή του κ. Γιαννακού να προβαίνει σε καταγγελίες για το ΠΓΝ Αττικόν, για μια φορά ακόμη έπεσε στο κενό» αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Δραγώνας, απαντώντας στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

«Οι χημειοθεραπείες των ασθενών εκτελούνται κανονικά, καθόσον το νοσοκομείο προμηθεύεται τα απαραίτητα φάρμακα κάνοντας χρήση του 40% του προϋπολογισμού του 2018.

Είναι προφανές λοιπόν ότι δεν τίθεται θέμα «έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον κ. Πολάκη» όπως μέσα στην άγνοιά του διατείνεται η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, πολύ περισσότερο δεν υφίσταται ανάγκη ούτε θα υπάρξει στο μέλλον θέμα συγγνώμης από τον κ. αν. υπουργό Υγείας ή τον κ. πρωθυπουργό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη «καταγγελία» της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ» τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το κάρο της Ν.Δ. έχει κολλήσει στη λάσπη

Όσο μπαίνουμε στο φθινόπωρο, τόσο ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε μετά τις 21 Αυγούστου και τη λήξη των προγραμμάτων. Η κυβέρνηση προχωράει στην υλοποίηση των εξαγγελιών της ξεκινώντας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο