Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το ανακατασκευασμένο κτίριο του γενικού νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το ανακατασκευασμένο κτίριο του γενικού νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου πολυώροφου κτιρίου του γενικού νοσοκομείου Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», το οποίο είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τον σεισμό του 2008 με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, παρουσία του γγ του υπουργείου Υγείας, Γιώργου Γιαννόπουλου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την ανάπτυξη του νοσοκομείου. Επίσης, σημείωσε ότι η ολοκλήρωση των εργασιών και η επαναλειτουργία του πολυώροφου κτιρίου επετεύχθη χάρη στο πείσμα όσων κατέβαλαν προσπάθειες για αυτόν τον σκοπό, αναφέροντας τα συναρμόδια υπουργεία, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Σερεμέτης, χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός την επαναλειτουργία του πολυώροφου κτιρίου, προσθέτοντας ότι η ανακατασκευή του ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια πολλών.

Πριν από την τελετή των εγκαινίων δημιουργήθηκε ένταση, όταν εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις, που, όπως είπαν, υπάρχουν στο νοσοκομείο.

Μετά την τελετή των εγκαινίων, ο κ. Γιαννόπουλος ξεναγήθηκε στο πολυώροφο κτίριο και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους των γιατρών και άλλων εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL