Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Κοροϊδία "βλέπουν" Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοροϊδία "βλέπουν" Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ

«Κοροϊδία» και «δημαγωγική συμπεριφορά» καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. ισχυρίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας «προσπαθεί να στρέψει την προσοχή των πολιτών» μακριά από «τα επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου» και επιμένει να υποστηρίζει ότι οι χιλιάδες προσλήψεις στον χώρο της Υγείας δεν αποτελούν παρά «υποσχέσεις» που «μοιράζει με προκλητική ανευθυνότητα".

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου του Ευόσμου «λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια», αποσιωπώντας ότι μόνο εσχάτως στελεχώθηκε και ξεκινά τη λειτουργία του σε 24ωρη βάση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΠΑΣΟΚ, που κάνει λόγο για «πρωταπριλιάτικη επίσκεψη» και «ανακαλύπτει» «νέες μειώσεις στη χρηματοδότηση της Υγείας». Όπως η αξιωματική αντιπολίτευση, έτσι και το ΠΑΣΟΚ αρνείται ότι γίνονται προσλήψεις στην Υγεία, μιλώντας για «εφεύρεση» και «αόρατους εργαζόμενους», που φτάνουν τους 20.000. Καταγγέλλοντας «απάτη», το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως «εξαπατούν για να διεγείρουν τις προσδοκίες των ανέργων και ξεδιάντροπα εμπαίζουν τους ασθενείς, αλλά και τους εργαζόμενους, που τους περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού» και προσθέτει ότι «οι θεσμοί αποδέχτηκαν τις απάτες ως πραγματικό γεγονός και απαίτησαν νέα περικοπή δαπανών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL