Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
«Καραβάνι της Υγείας» από την ΠΟΕΔΗΝ, κινητοποιήσεις σε νοσοκομεία από το ΠΑΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Καραβάνι της Υγείας» από την ΠΟΕΔΗΝ, κινητοποιήσεις σε νοσοκομεία από το ΠΑΜΕ

Φωτογραφία αρχείου

Στη Θεσσαλία θα βρίσκεται αύριο «το καραβάνι της Υγείας», της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Θα ξεκινήσει, στις 9 το πρωί, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και με πορεία 9 χιλιομέτρων θα διέλθει από Υγειονομικές Μονάδες και θα καταλήξει στη Κεντρική Πλατεία της πόλης.

«Συνεχίζουμε την πορεία για τη σωτηρία του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ και της Πρόνοιας» αναφέρει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ. Η Ομοσπονδία καλεί τους αγρότες να διευκολύνουν τους εργαζόμενους που θα πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, με τη διέλευσή τους από τα μπλόκα που υπάρχουν σε διάφορα σημεία των Εθνικών Οδών.

Κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία "Ευαγγελισμός" και "Γ. Γεννηματάς"

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν, νωρίς το πρωί, οι εργολαβικοί και επικουρικοί εργαζομένοι στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», απαιτώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα.

Στο μεταξύ, πανελλαδική στάση εργασίας από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι έχει προκηρύξει το ΠΑΜΕ, για αύριο, διεκδικώντας βελτίωση της κατάστασης στην Υγεία με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και πλήρη κρατική χρηματοδότηση.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει επίσης μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στο «Γ. Γεννηματάς» , ελλείψεις σε υλικά και προβλήματα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL