Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Ανδρ. Ξανθός: Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη απέναντι στο προσωπικό του ΕΣΥ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανδρ. Ξανθός: Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη απέναντι στο προσωπικό του ΕΣΥ

Την ικανοποίησή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο Ξάνθης παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξέφρασε σήμερα κατά την εκεί επίσκεψή του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Ο Ανδρ. Ξανθός εξήρε το ρόλο των εργαζομένων στη στήριξη των κλινικών του νοσοκομείου και του ΕΣΥ, τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου αισθάνεται ευγνωμοσύνη απέναντι στο προσωπικό και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια έχει ξεκινήσει η πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έχει γίνει μια σημαντική δημοσιονομική εξυγίανση και εξόφληση προσωπικού και προμηθευτών προκειμένου σταδιακά να αντιμετωπιστούν προβλήματα πολλών ετών που έχουν συσσωρευτεί στον τομέα της υγείας.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο υπουργός Υγείας παραβρέθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του συνόλου των εργαζομένων του νοσοκομείου Ξάνθης στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και με αντικείμενο την υφιστάμενη κατάσταση και τους στόχους της διοίκησης, ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό που υπάρχει για τα επόμενα βήματα από την πλευρά του υπουργείου. Αργότερα σήμερα το απόγευμα, ο κύριος Ξανθός θα πάρει μέρος σε σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον τομέα της υγείας από την περιφέρεια ΑΜ-Θ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, ενώ αύριο θα επισκεφθεί τις υγειονομικές δομές της Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL