Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Μέσω ΟΑΕΔ 4.000 προσλήψεις για νοσοκομεία και ΠΕΔΥ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέσω ΟΑΕΔ 4.000 προσλήψεις για νοσοκομεία και ΠΕΔΥ

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους 4.000 επαγγελματίες Υγείας που προσλαμβάνονται μέσω του ΟΑΕΔ για τη στελέχωση νοσοκομείων, κέντρων υγείας και μονάδων του ΠΕΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα θα διαρκέσει 12 μήνες, έχει στόχο την άμεση αντιμετώπιση της μακροχρόνιας ανεργίας και αποσκοπεί στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των μακροχρόνια ανέργων, την αποτελεσματική στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την κάλυψη κοινωνικών αναγκών. Επίσης, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών των φορέων Υγείας, τη βελτίωση των υποδομών των δημόσιων νοσοκομείων και τους εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, την αναβάθμιση των προσόντων των μακροχρόνια ανέργων και τη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των μακροχρόνια ανέργων με την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ομότιτλη ενότητα. Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν έως το μεσημέρι (12 μ.) της Δευτέρας, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά, είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 3 μ.μ. της Δευτέρας προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL