Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Περιοδεία Κουρουμπλή στη Ροδόπη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιοδεία Κουρουμπλή στη Ροδόπη

Τα κέντρα υγείας Σαπών και Ιάσμου καθώς και το Νοσοκομείο της Κομοτηνής επισκέφθηκε χθες το πρωί ο πρώην Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μετείχαν οι υποψήφιοι του κόμματος. Άκουσε τα προβλήματα και δεσμεύτηκε για το πάγωμα των 7 μετατάξεων νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μέχρι να έρθουν οι αντικαταστάτες τους.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι έχει προγραμματιστεί η παράταση της θητείας των επικουρικών γιατρών και τόνισε ότι η κυβέρνηση ήδη έχει προγραμματίσει τις προσλήψεις στον χώρο της Υγείας και μάλιστα 700 θέσεις αφορούν στα νησιά και στη Θράκη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προανήγγειλε 20.000 προσλήψεις, στην επόμενη τετραετία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση. Άσκησε δριμεία κριτική στα συστημικά κόμματα για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και απηύθυνε κάλεσμα στους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες και να μην υπάρξει η παλινόρθωση μιας Δεξιάς που δεν έχει κάνει ούτε την στοιχειώδη αυτοκριτική της. Το απόγευμα θα επισκεπτόταν το κέντρο πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και τον σύλλογο "Περπατώ" και το βράδυ θα μιλούσε σε ανοικτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Σταμάτης Σακελλίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL