Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης: Ένα μήνα μετά ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων

«Τώρα κανείς σας δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, όταν το ανέδειξα ως θέμα από τις 8-9 Μαρτίου και ένα μήνα μετά ακόμα δεν έχει συνδεθεί η γεννήτρια στο κύκλωμα οξυγόνου»

Να τεθεί άμεσα σε λειτουργία η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Νοσοκομείο Χανίων, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

«Επαναλαμβάνω προς διοίκηση νοσοκομείου, προς διεύθυνση ,πολεοδομίας, προς δήμαρχο Χανίων, προς περιφέρεια Κρήτης, προς αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης: Τόσες μέρες μετά ακόμα να νομιμοποιήσετε την κατασκευή;» αναφέρει ο Π. Πολάκης με μήνυμά του στο Facebook.

«Τώρα κανείς σας δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε, όταν το ανέδειξα ως θέμα από τις 8-9 Μαρτίου και ένα μήνα μετά ακόμα δεν έχει συνδεθεί η γεννήτρια στο κύκλωμα οξυγόνου του νοσοκομείου (για γελοίο λόγο). Μόνο ντροπή!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις