Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκτός 3ης ΥΠΕ ο προτεινόμενος Γ.Τοπαλίδης για ψεύτικο βιογραφικό

Eurokinissi

Έναν από τους προτεινόμενους για τη θέση Διοικητή σε μια από τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, σταμάτησε από την διαδικασία το υπουργείο Υγείας καθώς διαπίστωσε ψεύτικο βιογραφικό.

Κατά τον έλεγχο των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων από τον Υπουργό Υγείας, στις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των επτά προτεινόμενων στελεχών του ΕΣΥ, δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας. Ο υπουργός Βασ. Κικίλιας αναγκάστηκε έτσι να αποσύρει την πρόταση του για τον Γ. Τοπαλίδη.

Ο ερευνητής καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Τοπαλίδης είχε διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στην ίδια ΥΠΕ κατά τη διετία 2007-2009 επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας

Αξιοσημείωτο είναι ότι βασικό κριτήριο για την επιλογή των Διοικητών των ΥΠΕ είναι το απολυτήριο Λυκείου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τα μπαζούκας του Μωυσέως

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που είχε εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες ο Κ. Μητσοτάκης στις 20 Μαΐου. Οι κυβερνητικές πηγές μιλούσαν τότε για πρόγραμμα «μπαζούκας», το οποίο θα περιλάμβανε όλα τα εργαλεία για τη στήριξη των κλάδων, την τόνωση της ρευστότητας και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις