Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρέμβαση Αλ. Μεϊκόπουλου για την κάλυψη των κενών στο Νοσοκομείο Βόλου και τα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Μεταβίβασε προς τον αρμόδιο υπουργό επιστολή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας

Ανταποκρινόμενος άμεσα στα αιτήματα και τις ανάγκες των τοπικών φορέων και έχοντας ως προτεραιότητα την με κάθε τρόπο καλυτέρευση και ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας στη Μαγνησία, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού του έργου κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας την επιστολή της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) που ήρθε σε γνώση του την Τετάρτη και αφορά την ανάγκη κάλυψης κενών θέσεων ιατρικού και λοιπού προσωπικού στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου αλλά και στα Κέντρα Υγείας του Νομού Μαγνησίας.

Ο βουλευτής, γνωρίζοντας πως τόσο το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όσο και οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Νομού επιτελούν σημαντικό έργο για τους ανθρώπους της Μαγνησίας και αντιμετωπίζουν κατά περιόδους ελλείψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό που δυσχεραίνουν την αποτελεσματική υγειονομική κάλυψη της περιοχής, μεταβίβασε προς τον αρμόδιο υπουργό την επιστολή της ΕΙΝΚΥΜ, ώστε να εξεταστούν τα αιτήματα και αντιμετωπιστούν αναλόγως οι όποιες ανάγκες.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις