Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αξονικό τομογράφο απέκτησε το Νοσοκομείο Σητείας

Μετά από 2,5 χρόνια, ολοκληρώθηκαν όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες απόκτησης Αξονικού Τομογράφου για το Νοσοκομείο Σητείας. Δεν απομένει παρά η παραλαβή και εγκατάστασή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας.

"Ευχαριστούμε θερμά τους Υπουργούς Υγείας κ.κ. Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου κ. Θραψανιώτη Μανώλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου, το προσωπικό του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Σητείας και τους αρμόδιους διοικητικούς υπαλλήλους των Νοσοκομείων «Σισμανόγλειο» και Σητείας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν" καταλήγει η ανακοίνωση

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις