Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα "θερινά σχολεία 2019"

Φωτογραφία αρχείου

Το πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς "Θερινά Σχολεία" αποτελεί μια συμβολή στην επίτευξη στόχων ένταξης των κρατουμένων στο κοινωνικό σύνολο και θα λειτουργήσει φέτος για 5η συνεχή χρονιά

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προσκαλεί τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας και τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης που λειτουργούν σε καταστήματα κράτησης σε όλη τη χώρα, καθώς και τα καταστήματα κράτησης αν τα σχολεία κωλύονται, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα "θερινά σχολεία" για το καλοκαίρι 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να δουν τη αναρτημένη πρόσκληση και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής ως τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς "Θερινά Σχολεία" αποτελεί μια συμβολή στην επίτευξη στόχων ένταξης των κρατουμένων στο κοινωνικό σύνολο και θα λειτουργήσει φέτος για 5η συνεχή χρονιά. Πέρσι συμμετείχαν συνολικά 14 θερινά σχολεία με 635 επωφελούμενους.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η αίτηση για τη συμμετοχή

Η απόφαση έκδοσης ανοιχτής πρόσκλησης για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς «Θερινά Σχολεία» κατά το έτος 2019

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις