Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υπουργείο Παιδείας: Η Ν. Κεραμέως έμεινε μετεξεταστέα

Eurokinissi

"Είναι απίστευτα τα ρητορικά σχήματα με τα οποία γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί η άγνοια. Την ενημερώνουμε όμως ότι στο Υπουργείο κάνουμε δωρεάν μαθήματα για όσες και όσους έχουν δυσκολίες κατανόησης των θέσεων μας"

"Μεταξεταστέα" χαρακτήρισε την τομεάρχη Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Κεραμέως σε αιχμηρή ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή τις δηλώσεις της για το νέο σχέδιο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Αυτήν την φορά η κ. Κεραμέως έμεινε μετεξεταστέα και δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές ελπίδες για να προβιβαστεί: δεν κατάφερε να διαβάσει προσεκτικά και να κατανοήσει ένα σχέδιο που συζητείται εδώ και πολλούς μήνες. Είναι απίστευτα τα ρητορικά σχήματα με τα οποία γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί η άγνοια. Την ενημερώνουμε όμως  ότι στο Υπουργείο κάνουμε δωρεάν μαθήματα για όσες και όσους έχουν δυσκολίες κατανόησης των θέσεων μας".

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η Nίκη Κεραμέως σε σχόλιό της για το σχέδιο, είπε: «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Με απλά λόγια, "πολύ κακό για το τίποτα" το σχέδιο του κ. Γαβρόγλου για τη Γ΄ Λυκείου και την  εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

 

Δείτε όλα τα σχόλια