Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ.Γαβρόγλου: Ευχάριστη έκπληξη η αλλαγή στάσης του κ. Μητσοτάκη για τις συνέργειες πανεπιστημίων και ΤΕΙ

«Επιμένω ότι είναι μια ευχάριστη είδηση και ελπίζω και οι βουλευτές της ΝΔ να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στην αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας αναφορικά με τις συνέργειες πανεπιστημίων και ΤΕΙ

«Ο κ. Μητσοτάκης, ανέτρεψε πλήρως τη μέχρι τώρα άποψή του για τις συνέργειες. Χθες έκανε μια δήλωση που λέει ότι, παρόλες τις ενστάσεις που έχει, αυτή είναι μια πορεία που άρχισε και θα πρέπει να συνεχιστεί» δηλώνει ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου αναφορικά με τη στάση του προέδρου της ΝΔ για τις συνέργειες πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη», εξέφρασε την ελίπδα «να μην έχει σχέση με τον τόπο, διότι όντως το ΤΕΙ Ηπείρου με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχουν μια εξαιρετική συνεργασία».

«Επιμένω ότι είναι μια ευχάριστη είδηση και ελπίζω και οι βουλευτές της ΝΔ να ακολουθήσουν τον αρχηγό τους στην αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών», σημείωσε ο Κ.Γαβρόγλου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο διαφορετικοί δρόμοι, δύο διαφορετικά σχέδια

Ο προϋπολογισμός που αναμενόταν να ψηφιστεί χθες το βράδυ από τη Βουλή είναι ο πρώτος μετά από οκτώ χρόνια που δεν περιλαμβάνει νέους φόρους. Αντίθετα, περιλαμβάνει μειώσεις φόρων, καθώς τα επιπλέον...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο