Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Χαρίτσης: Αναζητούμε μόνιμη λύση για τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς των ΟΤΑ

Eurokinissi

«Αύριο έχουμε συνάντηση με την Ένωση Περιφερειών. Θα καλέσω και τις Περιφέρειες που έχουν την ευθύνη της υλοποίησης αυτού του πολύ σημαντικού έργου, και το υπουργείο Παιδείας, και το υπουργείο Μεταφορών να κάτσουμε να δώσουμε μια μόνιμη λύση» ανακοίνωσε ο ΥΠΕΣ

Ψηφίστηκε από το τρίτο Θερινό Τμήμα η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη της μισθοδοσίας και των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων του τρέχοντος και του ερχόμενου έτους, που απασχολούνται στο πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών, με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι αναζητείται μόνιμη λύση και ήδη χθες υπογράφηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο και προσφέρει τη σχετική δυνατότητα.

«Αύριο έχουμε συνάντηση με την Ένωση Περιφερειών. Θα καλέσω και τις Περιφέρειες που έχουν την ευθύνη της υλοποίησης αυτού του πολύ σημαντικού έργου, και το υπουργείο Παιδείας, και το υπουργείο Μεταφορών να κάτσουμε να δώσουμε μια μόνιμη λύση για να μην επανερχόμαστε με διατάξεις περιορισμένης χρονικής ισχύος» ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δεν θα γυρίσουμε πίσω

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογικές αναμετρήσεις, υπάρχει η ανάγκη να συνειδητοποιήσει ο κόσμος της Αριστεράς κάποια πολύ βασικά πράγματα. Το πρώτο: η κυβέρνηση έφτασε ώς εδώ δίνοντας την πιο δύσκολη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο