Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Για πρώτη φορά το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποκτά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Για πρώτη φορά το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποκτά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, μετά από δεκαετίες λειτουργίας, απέκτησε για πρώτη φορά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

«Ο εποπτευόμενος φορέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ασχέτως της ονομασίας που έφερε κατά καιρούς, δεν είχε ποτέ εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, αν και διαχειριζόταν από ιδρύσεώς του σημαντικά κονδύλια. Η απουσία αυτή, που είχε επισημανθεί τα προηγούμενα χρόνια από όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, δημιουργούσε -όπως είναι φυσικό- προβλήματα λειτουργίας αλλά και διαφάνειας στο Ίδρυμα» σημειώνει το υπουργείο.

Με αφορμή τη δημοσίευση, χθες, στο ΦΕΚ του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου δήλωσε:

«Θωρακίζουμε το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με κάθε μέσο και από κάθε πλευρά. Εκτός από τη διάθεση πόρων αναγκαίων για την ομαλή λειτουργία του, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποκτά πλέον για πρώτη φορά εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας ώστε να επιτελέσει την κρίσιμη αποστολή του με διαφάνεια και να γυρίσει σελίδα στις κακοδαιμονίες του παρελθόντος. Η νέα διοίκηση εργάζεται με προσήλωση για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και το Υπουργείο στηρίζει έμπρακτα τους κοινωνικούς και αναπτυξιακούς στόχους του Ιδρύματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL