Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας φοιτητών με τον γγ του ΥΠΕΠΘ

Eurokinissi

«Η κατάσταση ήταν και παραμένει δυσάρεστη», ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου συμπληρώνοντας ότι όσο συνεχίζεται η κατάληψη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, δεν μπορεί η διοίκησή του και το υπουργείο να προχωρήσουν στη λύση των ζητημάτων για τις φοιτητικές εστίες

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία φοιτητών με τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Αγγελόπουλο και αξιωματούχους του υπουργείου Παιδείας, για θέματα που αφορούν την κατάσταση στην οποία εχουν περιέλθει οι φοιτητικές εστίες.

«Η κατάσταση ήταν και παραμένει δυσάρεστη», ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου στο ΑΜΠΕ συμπληρώνοντας ότι όσο συνεχίζεται η κατάληψη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, δεν μπορεί η διοίκησή του και το υπουργείο να προχωρήσουν στη λύση των ζητημάτων.

«Δεν μπορούν να μπουν υπογραφές για συμφωνίες χιλιάδων ευρώ έξω από το κτίριο», είπε χαρακτηριστικά. Οι φοιτητές, από την πλευρά τους, επανέλαβαν στη συνάντηση τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις εστίες, για πρόσληψη εργαζομένων στη σίτιση, αλλά και ικανοποίηση του συνόλου των αιτησεων για μετεγγραφές φοιτητών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χθες το θυμήθηκε

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας είπε χθες πόσο χάρηκε που από την εξαφάνιση των Σοσιαλδημοκρατών και τη μεγάλη πτώση της Δεξιάς στη Βαυαρία ευνοήθηκαν οι Πράσινοι και όχι η Ακροδεξιά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο