Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.3°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.2°C14.7°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.5°C17.7°C
3 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C12.9°C
0 BF 71%
«Το παιχνίδι του κιτρινισμού όταν εμπλέκει τον ΠτΔ και το Ανώτατο Δικαστήριο απειλεί ευθέως την Δημοκρατία»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Το παιχνίδι του κιτρινισμού όταν εμπλέκει τον ΠτΔ και το Ανώτατο Δικαστήριο απειλεί ευθέως την Δημοκρατία»

«Η δημοσιογραφική αγυρτεία συνεχίζεται από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας όπως ήταν φυσικό, με καθοδηγητή τον ιστότοπο -αυτή τη φορά- του συνώνυμου του κιτρινισμού» αναφέρει το υπουργείο Παιδείας σχετικά με δημοσίευμα που κάνει λόγο για «κατάργηση του εκκλησιασμού των μαθητών δημοτικού».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το ΣτΕ όπως ομολογούν πια όλα τα ΜΜΕ, ενέκρινε τη διάταξη για την κλήρωση του σημαιοφόρου. Αφού συντήρησαν για λίγες μέρες το ένα ψέμα σήμερα αρχίζει νέο σίριαλ με νέο ψέμα περί δήθεν κατάργησης του εκκλησιασμού εκ μέρους του υπουργείου».

«Ας το επαναλάβουμε: το Προεδρικό Διάταγμα που εκσυγχρονίζει και εκδημοκρατίζει τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων, αντικαθιστώντας ένα αναχρονιστικό Π.Δ. του 1998», σημειώνει το ΥΠΕΠΘ.

Παράλληλα τονίζει ότι «το ΠΔ, όπως άλλωστε όλα τα Προεδρικά Διατάγματα, ελέγχονται από το ΣτΕ, τις νομικές υπηρεσίες της Προεδρίας της Δημοκρατίας και υπογράφονται από τον ΠτΔ. Οι κιτρινισμοί προφανώς στόχο έχουν όχι μόνον τον υπουργό Παιδείας αλλά και τους πολιτειακούς και κρατικούς θεσμούς».

Τέλςο το υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι «το παιχνίδι του κιτρινισμού όταν εμπλέκει τον Ανώτατο Πολιτειακό Άρχοντα και το Ανώτατο Δικαστήριο, απειλεί ευθέως την Δημοκρατία. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL