Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Δικαίωση ιδιωτικού εκπαιδευτικού στην Ξάνθη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δικαίωση ιδιωτικού εκπαιδευτικού στην Ξάνθη

Ο μειονοτικός εκπαιδευτικός Χότσικα Νιχάτ, που εργάζεται στο ιδιωτικό μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης, πέρασε πολλές ταλαιπωρίες και αγωνίστηκε για τα αυτονότητα. Είχε βγει σε διαθεσιμότητα από τη διοίκηση του σχολείου, δικαιώθηκε από το ΚΥΣΔΕ και οι συνάδελφοί του τον τίμησαν στις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. στη ΣΙΕΛΒΕ εκλέγοντάς τον μέλος του Δ.Σ. Η ΟΙΕΛΕ χαιρετίζει την εκλογή του αγωνιστή εκπαιδευτικού και τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι ο εκπαιδευτικός αυτός διώκεται από τα ιδιωτικά συμφέροντα που θέλουν να λυμαίνονται τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης που δεν θέλουν καμία εποπτεία του κράτους όπως ορίζει ο νόμος 4415 του 2016.

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ έχει ως εξής:

"ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μια ευχάριστη είδηση επιφύλαξε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΙΕΛΒΕ. Ο συνάδελφος Χότσικα Νιχάτ που υπηρετεί στο Ιδιωτικό Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΣΙΕΛΒΕ και σύνεδρος για το επερχόμενο Συνέδριο της ΟΙΕΛΕ.

Οι συνάδελφοι της Βόρειας Ελλάδας τίμησαν με την ψήφο τους τον αγώνα του Νιχάτ, ο οποίος από τον Οκτώβριο δίνει τη μάχη για την εργασιακή του αξιοπρέπεια και τον σεβασμό των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων του. Η προσπάθεια του Νιχάτ είναι προσπάθεια για ολόκληρο τον κλάδο, για εφαρμογή του Ν. 4415/2016 που επιχειρηματικοί κύκλοι στην εκπαίδευση και όχι μόνο επιχειρούν να καταστήσουν ανενεργό, προκειμένου να αποσυρθεί η εποπτεία του κράτους από τα ιδιωτικά σχολεία.

Η ΟΙΕΛΕ εκφράζει στον αγωνιστή συνάδελφό μας τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή του".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL