Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Ηλεκτρονικά πρώτη φορά οι αιτήσεις για τις μεταθέσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλεκτρονικά πρώτη φορά οι αιτήσεις για τις μεταθέσεις

Προθεσμία μέχρι τις 28/2 έχουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για τις μεταθέσεις του τρέχοντος σχολικού έτους. Οι αιτήσεις θα γίνουν πρώτη φορά ηλεκτρονικά, από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Με τον τρόπο αυτό απλοποιείται περισσότερο η διαδικασία των υπηρεσιακών μεταβολών.

Η ηλεκτρονική κατάθεση αιτήσεων είχε ξεκινήσει με τις αιτήσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών, συνεχίστηκε με τις αποσπάσεις και τώρα με τις μεταθέσεις. Οι αιτήσεις μεταθέσεων γίνονται ώς το τέλος του μήνα μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η σύνδεση στο σύστημα γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ). Αναλυτικές οδηγίες του τρόπου ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων αναφέρονται στο «Εγχειρίδιο Χρήσης» που έχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση των ΠΥΣΠΕ από μετάθεση, μετάταξη, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL