Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.8°C21.4°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
15.3°C22.1°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
13.0°C18.8°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 43%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C18.5°C
0 BF 77%
Ν. Φίλης: "Εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων" από μερίδα των ΜΜΕ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Φίλης: "Εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων" από μερίδα των ΜΜΕ (Video)

https://www.youtube.com/embed/ME0F9RxHI5w

Έντονη κριτική άσκησε σε μερίδα των ΜΜΕ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, υποστηρίζοντας ότι επιχειρούν "εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων" αναφερόμενος στα απίστευτα ρατσιστικά σχόλια που συχνά γράφονται και ακούγονται εναντίον του από τον ΣΚΑΙ και την «Καθημερινή». Συνέχισε λέγοντας "και εγώ και ο κ. Πολάκης έχουμε γίνει στόχος πολιτικών επιθέσεων, έχουμε γίνει αντικείμενα εκστρατείας δολοφονίας χαρακτήρων από τα ΜΜΕ".

Ασχολούνται με "το πως ντύνομαι, αν είμαι χοντρός, κατηγορώντας με ως απαίδευτο" συνέχισε: «Τι μου ζητάτε λοιπόν; Ο καθένας έχει την ευθύνη των όσων λέει, εσείς έχετε την ευθύνη όσων λέγονται από το κανάλι σας εναντίον μου με τρόπο ανήθικο, ρυπαρό και ρατσιστικό;»

«Σας ζήτησα ποτέ να καταδικάσετε για τους Μπογδάνους, ή τα ανήθικα πράγματα που γράφουν;»

«Τα μίντια δεν είναι υπεράνω κριτικής είναι σύστημα εξουσίας» πρόσθεσε κλείνοντας ο υπουργός Παιδείας τονίζοντας ότι "και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να πάρουν θέση" ενώ υποστήριξε ότι "οι στοχοποιήσεις πρέπει να σταματήσουν".

Επιβεβαιώνοντας την κριτική του υπουργού Παιδείας στα μίντια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής επέμεινε σαν να επρόκειτο για κάτι κοινώς αποδεκτό και εντελώς φυσικό:

"Τι θα σας ρωτούσα για το πως τα πάει στο υπουργείο υγείας;" αξιολογώντας ως είδηση υποδεέστερη μια ερώτηση σχετική με το χώρο της υγείας, από την ενδεχόμενη κριτική, ενάντια στο πρόσωπό του υφυπουργού.

Τι να ρωτήσει, άλλωστε, ένας δημοσιογράφος για το νοσοκομείο της Σαντορίνης;

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL