Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί κατά υπουργείου Παιδείας για την καταστροφή των απουσιολογίων στο Κολέγιο Αθηνών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί κατά υπουργείου Παιδείας για την καταστροφή των απουσιολογίων στο Κολέγιο Αθηνών

Στην ανακοίνωση τους οι Ιδιωτικοί Εκπαιδευτικοί Λειτουργοί σημειώνουν, μεταξύ άλλων «Η Υπουργός Παιδείας δεν μπορεί να επικαλεστεί καμιά δικαιολογία ότι «δεν γνώριζε», καθώς η ΟΙΕΛΕ της παρέδωσε στις 23 Δεκεμβρίου Υπόμνημα με σοβαρές παρανομίες του χώρου της ιδιωτικής εκπαίδευσης, όπου περιλαμβανόταν και το συγκεκριμένο ζήτημα».

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ:

Σε έκτακτο ΔΣ της Ομοσπονδίας που ολοκληρώθηκε προ ολίγου αποφασίστηκε ομόφωνα η ΟΙΕΛΕ να προχωρήσει σε κάθε πιθανή ενέργεια ώστε να διερευνηθεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που ανέδειξε χθες με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ. Η (εσκεμμένη;) αδράνεια της κ. Κεραμέως για το θέμα της καταστροφής των απουσιολογίων του Κολλεγίου Αθηνών με στόχο να «κρυφτούν» οι 400 και πλέον απουσίες συγκεκριμένων μαθητών, ώστε να αποφύγουν την επανάληψη της τάξης.

Ταυτόχρονα, έγινε ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Ομοσπονδίας για την ανατροπή του νόμου Κεραμέως-ΣΙΣ. Ήδη σε νομικό επίπεδο ομάδα συνταγματολόγων επεξεργάζονται τις διατάξεις και προετοιμάζουν την εισήγησή τους στην ΟΙΕΛΕ. Σε κινηματικό επίπεδο, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν Συνελεύσεις σε σχολεία, σωματεία και παραρτήματα σωματείων που θα λάβουν χώρα στις αρχές Σεπτέμβρη, αμέσως μετά το ανοιχτό ΔΣ της ΟΙΕΛΕ της 31ης Αυγούστου στο ξενοδοχείο Polis.

Διαβάστε επίσης: 

Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ: Κατέστρεψαν απουσιολόγια στο Κολέγιο Αθηνών επειδή κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL