Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Πρόεδρος της ΟΛΜΕ: Να μη γίνουν οι μαθητές πειραματόζωα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ: Να μη γίνουν οι μαθητές πειραματόζωα (Video)

"Να μη γίνουν πείραμα τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου ώστε να μην έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα τον Σεπτέμβρη που αναμένεται δεύτερη έξαρση. Το θέμα είναι να μη νοσήσουν τα παιδιά" τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ανοίξει τα σχολεία.https://www.youtube.com/embed/IzfGQxDNdqg

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ μιλώντας στο open, κατηγόρησε το υπουργείο Παιδείας για “μηδενική ενημέρωση”, δεν γνωρίζουμε τα σενάρια, δεν έχουμε ενημέρωση για τίποτα, είπε.

“Δεν είναι σωστό, εμείς που θα ανοίξουμε τα σχολεία στις 11 και στις 18 Μαϊου, να μην έχουμε ιδέα, για το τι μέλλει γενέσθαι", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε, τι θα συμβεί στην κοινωνία αν νοσήσουν μαθητές σε 4, 5 σχολεία, και μεταφέρουν τον ιό στο σπίτι;

Θα ανοίξουν χιλιάδες σχολικές μονάδες, το ζήτημα θα είναι ουσιαστικό, ακόμα και 4 με 5 κρούσματα που στατιστικά δε θα είναι θέμα, κοινωνικά θα υπάρξει προβληματισμός καθώς θα μπουν σε καραντίνα, μαθητές καθηγητές γονείς κτλ. εξήγησε.

Εμείς ζητάμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για να υπάρξει η απόλυτη δυνατή προστασία των μαθητών, κατέληξε ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL