Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαζική γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ με έντασεις

Ένταση σημειώθηκε στη γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μια κρίσιμη γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η μαζικότερη γενική συνέλευση της τελευταίας 5ετιας, καθώς περισσότεροι από 450 φοιτητές βρίσκονται στο αμφιθέατρο Α του Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), την προηγούμενη εμδομάδα είχε παραμείνει κλειστό έπειτα από απόφαση της Συγκλήτου.

Κάποια στιγμή σημειώθηκε ένταση καθώς αντιεξουσιαστές φοιτητές ζήτησαν να παρέμβουν στη συζήτηση και ένας φοιτητής διαμαρτυρήθηκε έντονα.Όπως φαίνεται και στο βίντεο, στη συνέχεια υπήρξαν νέες αψιμαχίες ενώ κάποια άτομα πιάστηκαν και στα χέρια.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων στην Παιδεία

Η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους ιδιωτικών κολεγίων να συμμετέχουν στη διαδικασία του ΑΣΕΠ για τον διορισμό δασκάλων και καθηγητών ισότιμα με τους πτυχιούχους των δημόσιων πανεπιστημίων κατατέθηκε σχεδόν εν κρυπτώ

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις