Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαζική γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ με έντασεις

Ένταση σημειώθηκε στη γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μια κρίσιμη γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα εντός του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η μαζικότερη γενική συνέλευση της τελευταίας 5ετιας, καθώς περισσότεροι από 450 φοιτητές βρίσκονται στο αμφιθέατρο Α του Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), την προηγούμενη εμδομάδα είχε παραμείνει κλειστό έπειτα από απόφαση της Συγκλήτου.

Κάποια στιγμή σημειώθηκε ένταση καθώς αντιεξουσιαστές φοιτητές ζήτησαν να παρέμβουν στη συζήτηση και ένας φοιτητής διαμαρτυρήθηκε έντονα.Όπως φαίνεται και στο βίντεο, στη συνέχεια υπήρξαν νέες αψιμαχίες ενώ κάποια άτομα πιάστηκαν και στα χέρια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις