Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατάληψη του κτιρίου Παπαδόπετρου στα Χανιά από φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ

Με κατάληψη του κτιρίου Παπαδόπετρου επί της οδού Τζανακάκη ολοκληρώθηκε η σημερινή κινητοποίηση των Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Η κινητοποίηση σήμερα, όπως είπαν εκπρόσωποι των φοιτητών και μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων και των δύο ιδρυμάτων, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αρχικά η πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης των Χανίων που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη του κτιρίου Παπαδόπετρος, που θα διαρκέσει εκτός απροόπτου μέχρι την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οι φοιτητές ζητούν το κτίριο να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι φοιτητές διεκδικούν να μην ισχύσει ο νόμος για την κατάργηση Πανεπιστημιακού Ασύλου και να πάρει πίσω η κυβέρνηση τις αλλαγές που προωθεί στο χώρο της παιδείας.

πηγή zarpanews.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις