Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιφ. Καμτσίδου: Ακατανόητη η απόφαση να κλείσει η ΑΣΟΕΕ (Ηχητικό)

«Την 17η Νοέμβρη τιμούμε την αντίσταση των φοιτητών –τριών απέναντι σε ένα αυταρχικό καθεστώς, τους αγώνες τους για δημοκρατία και για αξιοπρέπεια και ο φυσικός χώρος εορτασμού τους είναι το πανεπιστήμιο»

Ακατανόητη χαρακτήρισε την απόφαση της ΑΣΟΕΕ να κλείσει τη σχολή για μία εβδομάδα η αναπληρώτρια Συνταγματικού Δικαίου, καθηγήτρια Ιφιγένεια Καμτσίδου μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» τονίζοντας πως ορθώς αποφάσισε το πρυτανικό συμβούλιο του ΑΠΘ οι σχολές να είναι ανοιχτές την 17η Νοέμβρη.

«Την 17η Νοέμβρη τιμούμε την αντίσταση των φοιτητών –τριών απέναντι σε ένα αυταρχικό καθεστώς, τους αγώνες τους για δημοκρατία και για αξιοπρέπεια και ο φυσικός χώρος εορτασμού τους είναι το πανεπιστήμιο» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να αποτελεί κολάσιμη πράξη η εξύβριση των θείων, πρόταση που τελικά αποσύρθηκε σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η βλασφημία καλώς καταργήθηκε ήταν ένα αδίκημα χωρίς έννομο αγαθό, εξ όσων γνωρίζω ο πανάγαθος δεν βλάπτεται από κανέναν. Επομένως ήταν ένα αδίκημα η τιμώρηση του οποίου υπερέβαινε τα όρια του κράτους δικαίου και καλώς αποσύρθηκε η πρόταση αυτή».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις