Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C22.4°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C21.6°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.2°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
3 BF 46%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Αντίστροφη μέτρηση" στον ΣΚΑΪ απόψε, ώρα 12.15 μετά τα μεσάνυχτα. Με τη Σ. Κοσιώνη και τον Β. Χιώτη συζητούν ο Δημήτρης Μαύρος, πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς- ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της ΜRB, ο Θωμάς Γεράκης, γενικός γραμματέας του ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της Marc και ο Γιώργος Αράπογλου, γενικός διευθυντής της Pulse και συνεργάτης του ΣΚΑΪ. Μαζί τους, ο ειδικός επιστήμονας Ανδρέας Δρυμιώτης, ο Βασίλης Ζωγράφος, διευθύνων σύμβουλος της Visionlabs, και ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνης Δελλατόλας.

Τον έχασε η πολιτική, τον κέρδισε η δημοσιογραφία Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ αξιώσεων ετοίμασε ο Άρης Πορτοσάλτε, από κοινού με τον Τάσο Τέλλογλου, και θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ από την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία πριν τις εκλογές. Ο δημοσιογράφος ξανανοίγει τον φάκελο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., τον οποίο είχε ανοίξει αρχικώς πριν τις Ευρωεκλογές. Μόνο για φανατικούς.

Να αυξήσει μισθούς η ΕΡΤ σύμφωνα με τη ΣΣΕ Να εφαρμόσει αμέσως και χωρίς γραφειοκρατικά προσκόμματα τη μισθολογική ΚΥΑ για τα δημόσια ΜΜΕ καλεί η ΕΣΗΕΑ την ΕΡΤ. Ειδικότερα, η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει την υποχρέωση της ΕΡΤ για ένταξη στο εισαγωγικό αυξημένο μισθολογικό κλιμάκιο των νέων δημοσιογράφων. Είναι απαράδεκτο η ΕΡΤ «να κάνει χρήση μνημονιακού νόμου για τμηματική καταβολή της μισθολογικής διαφοράς που προκύπτει σε βάθος τετραετίας» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και τονίζει ότι «η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα δημόσια Μέσα τυγχάνει άμεσης εφαρμογής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL