Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΕΡΤ2 22.00

PRIDE

Κοινωνικοπολιτική κομεντί, συμπαραγωγής Αγγλίας- Γαλλίας 2014, σε σκηνοθεσία Μάθιου Γουόρχας. Νότια Ουαλλία 1984. Οι ανθρακωρύχοι απεργούν επί μήνες ενάντια στα σκληρά μέτρα που είχε λάβει εναντίον τους η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ. Μια ομάδα Λονδρέζων ακτιβιστών, ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες, αποφασίζουν να συγκεντρώσουν χρήματα για να υποστηρίξουν τους ανθρακωρύχους και τις οικογένειές τους. Η αντίδραση των μεταλλωρύχων είναι επιφυλακτική, καθώς οι γκέι θεωρούνται ακόμα πολίτες δεύτερης κατηγορίας από το πολιτικό σύστημα και την κοινωνία. Ο συγχρωτισμός των δύο φαινομενικά ασύμβατων κοινωνικών ομάδων είναι διασκεδαστικός, με τα μάτια του σήμερα, αλλά και αποκαλυπτικός των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων. Η γκέι κοινότητα διδάσκει αλληλεγγύη και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ούτε την κοινωνικά συντηρητική κοινότητα των μεταλλωρύχων.
Στο πνεύμα των ταινιών όπως ο «Μπίλι Έλιοτ» και «Άντρες έτοιμοι για όλα», η feelgood ταινία και παράλληλα δυναμικά πολιτικοποιημένη, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, υμνεί το θάρρος και την αξιοπρέπεια που θα ενώσει δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους αλλά με κοινούς σκοπούς: τη δύναμη της αγάπης και την ανάγκη για αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση.

Παίζουν: Μπιλ Νάι, Ιμέλντα Στόντον, Άντριου Σκοτ, Ντόμινικ Γουέστ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ STAR 17.30

Η ΖΩΗ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Κωμωδία, παραγωγής 2013, με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Μελίσα Μακ Κάρθι, Αμάντα Πιτ. Ο Σάντι είναι ένας συνηθισμένος εργαζόμενος οικογενειάρχης. Όλα όμως ανατρέπονται όταν μια αδίστακτη γυναίκα, η Νταϊάνα, του κλέβει κυριολεκτικά την ταυτότητα, δημιουργώντας μια σειρά από απίθανα προβλήματα. Ο Σάντι αποφασίζει να ταξιδέψει από το Ντένβερ στην ηλιόλουστη Φλόριντα για να αναζητήσει τη γυναίκα αυτή.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ3 23.45

CAROL MATTHIEU

Δραματική ταινία, παραγωγής Γαλλίας 2016, με την Ιζαμπέλ Ατζανί. Μια γιατρός που δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρεία αντιλαμβάνεται τους σκληρούς τρόπους διαχείρισης του προσωπικού από τα υψηλά ιστάμενα στελέχη. Όταν αποφασίζει να προειδοποιήσει την εταιρεία για τις ολέθριες συνέπειες αυτών των πρακτικών, η πρώτη αυτοκτονία δεν έχει συμβεί. Στη συνέχεια, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου

 

ΤΡΙΤΗ STAR 21.00

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Βιογραφικό δράμα συμπαραγωγής 2016. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο της ναζιστικής Γερμανίας, όλοι έπρεπε να συμφωνούν με το όραμα του Χίτλερ για την υπεροχή της Αρίας φυλής. Ο Τζέσε Όουενς μεγάλωσε πάμπτωχα στις ΗΠΑ, βιώνοντας καθημερινά τον ρατσισμό. Ήταν αυτός που σήκωσε τη γροθιά του ενάντια στον Χίτλερ. Παίζουν: Στέφαν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις, Τζέρεμι Άιρονς, Γουΐλιαμ Χαρτ.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 21.00

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ

Βιογραφικό πολεμικό δράμα παραγωγής 2014, σε σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ. Ο Κρις Κάιλ, ο καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής στις ΗΠΑ, πηγαίνει στο Ιράκ με αποστολή να προστατεύσει τους συμπατριώτες του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές, η φήμη του εξαπλώνεται, γίνεται θρύλος, ακόμα και μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο. Ταυτόχρονα, ο Κρις προσπαθεί να είναι καλός σύζυγος και πατέρας στην άλλη μεριά του κόσμου. Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Μπεν Ριντ.

 

ΠΕΜΠΤΗ ALPHA 00.15

Η ΕΛΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ

Ρομαντική κομεντί παραγωγής 2004, σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ. Η νεαρή Έλεν Χάρις ζει στο Μανχάταν μια υπέροχη ζωή, σε ένα δημιουργικό πυρετό. Όλα ανατρέπονται, όταν η αδελφή και ο γαμπρός της σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό και αφήνουν πίσω τα τρία πολυαγαπημένα της ανίψια. Χωρίς να το καταλάβει, η ζωή της ανατρέπεται, όταν αναλαμβάνει πρόθυμα τη φροντίδα των παιδιών. Παίζουν: Κέιτ Χάντσον, Τζον Κόρμπετ, Τζόαν Κιούζακ, Χέιντεν Πανετιέρ, Σπένσερ Μπρέσλιν, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Έλεν Μίρεν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL