Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τελευταία μέρα ψηφοφορίας σήμερα για τα Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, από το πρωί έως το απόγευμα, ώρα 8.45. Για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό την ψήφο των δημοσιογράφων διεκδικούν ο Γιώργης Μέρμηγκας και η Δέσποινα Μακρυνού. Για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό ο Βασίλης Βασιλόπουλος, η Άννα Κωνσταντακάκη και η Μιμή Τουφεξή.

Η απουσία του Νίκου Χατζηνικολάου από το ντιμπέιτ των «παράλληλων μονολόγων», όπως είπε χαρακτηριστικά, θα καλυφθεί εκ μέρους του ΑΝΤ-1 από τη δημοσιογράφο Στεφανία Μουρελάτου. Είναι γνωστό ότι ο Ν. Χατζηνικολάου θα έχει προεκλογικά σειρά εκπομπών στον ΑΝΤ-1 κάθε Δευτέρα βράδυ, οπότε δεν θα μπορούσε να βρίσκεται την ίδια ώρα και στο ντιμπέιτ στην ΕΡΤ. Ο ίδιος δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές αμέσως μετά το ντιμπέιτ στον ΑΝΤ-1 για τον σχολιασμό του.

Η παρουσία στο ντιμπέιτ της Σίας Κοσιώνη, συζύγου του ανιψιού Μητσοτάκη, και της Μάρας Ζαχαρέα, συζύγου υποψηφίου με το κόμμα Μητσοτάκη, δείχνουν σαφώς "ποιος κάνει κουμάντο σ' αυτό τον τόπο". Όλα εμφανίζονται ως απολύτως φυσιολογικά και κανένα ασυμβίβαστο δεν περνάει από το κεφάλι κανενός. Είναι ο θρίαμβος της αντικειμενικής δημοσιογραφικής εκπροσώπησης.

Ο Τάσος Πετρόπουλος, υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς είναι οι καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή Focus, απόψε, ώρα 10 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης του Open και της Alco για τις εθνικές εκλογές παρουσιάζει απόψε το βράδυ, ώρα 11 μ.μ., η Έλλη Στάη από το Open. Τι αλλάζει στα κριτήρια της ψήφου; Η δυναμική Τσίπρα και Μητσοτάκη, η πρόθεση ψήφου και οι προϋποθέσεις της αυτοδυναμίας. Στο στούντιο της εκπομπής o Κώστας Ζαχαριάδης, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Nίκος Σοφιανός και ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος.

Ηχηρές αποχωρήσεις από το Open Τη λύση της συνεργασίας του με τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη ανακοίνωσε το Open. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ά. Μαραγκουδάκη συζητάει να επιστρέψει στον ΑΝΤ-1, κανάλι στο οποίο εργάστηκε στο παρελθόν για πολλά χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα το Open είχε ανακοινώσει και την αποχώρηση του Τζώννυ Καλημέρη, διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL