Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Περιστατικά τα οποία δεν ήταν στο πνεύμα των όσων συμφωνήθηκαν με τους εκπροσώπους των συνδυασμών» καταγγέλλει η Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ. Η αναφορά σχετίζεται με τη στάση του συνδυασμού "Νέα ΕΣΗΕΑ" απέναντι στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία υπενθυμίζει ότι «κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της 11.6.2019 υπήρξε γόνιμη συζήτηση και ομοφωνία όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία, στα θέματα των έγκυρων και άκυρων ψηφοδελτίων, της νομιμοποίησης και παρουσίας εκλογικών αντιπροσώπων στη διάρκεια της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης αλλά και όσον αφορά την τήρηση του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας». Η συμφωνία με όλες τις παρατάξεις είναι να ισχύσει ό,τι και στις εθνικές εκλογές.

ΈΩς αργά το απόγευμα χθες πάντως, η ροή των ψηφοφόρων ήταν αρκετά ικανοποιητική και χωρίς προβλήματα. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για συμμετοχή στις εκλογές του σωματείου των δημοσιογράφων που μπορεί να ξεπεράσει τη συμμετοχή της προηγούμενης αναμέτρησης και τα 3.000 άτομα.

Στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα και στον γιο του Κώστα Καλδάρα, δύο ανθρώπους με την πιο στενή σχέση, αλλά με ξεχωριστούς δρόμους στο ελληνικό τραγούδι, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, το ερχόμενο Σάββατο στην ΕΡΤ1. Γνωστές επιτυχίες του Απόστολου Καλδάρα ακούγονται σε μια βραδιά που σημαδεύουν οι αναμνήσεις, η φωνή και η παρουσία της Ελένης Τσαλιγοπούλου.

«Η οργή» είναι η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του ΑΝΤ-1, όπου πρωταγωνιστούν οι Κώστας Αποστολίδης, Ελισάβετ Μουτάφη, Λήδα Ματσάγγου, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους κ.ά. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και την Ιορδανία. Θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρα 18.30, όμως η πρεμιέρα γίνεται την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley (Ίος) στην ΕΡΤ Sports Την Κυριακή από τις 16:00 ώς τις 19:00, από το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ και διαδικτυακά, οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν τους νικητές του Ios Open 1 Star σε άνδρες και γυναίκες. Δίδυμα από 21 χώρες του κόσμου θα διεκδικήσουν τη νίκη και τους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν τέσσερις ανδρικές και πέντε γυναικείες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2018, οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης και οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL