Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πράσινο φως για το κανάλι Μαρινάκη Το πράσινο φως προκειμένου να εκπέμψει νόμιμα άναψε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην εταιρεία Άλτερ Έγκο του Β. Μαρινάκη, καθώς ανακήρυξε την εταιρεία ως...

Πράσινο φως για το κανάλι Μαρινάκη Το πράσινο φως προκειμένου να εκπέμψει νόμιμα άναψε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην εταιρεία Άλτερ Έγκο του Β. Μαρινάκη, καθώς ανακήρυξε την εταιρεία ως «προσωρινή δικαιούχο» για τη χορήγηση άδειας, μετά από έλεγχο του φακέλου της. Η χθεσινή απόφαση του ΕΣΡ είναι το προτελευταίο βήμα πριν ανακηρυχθεί το κανάλι (με πιθανή εμπορική ονομασία One Channel) οριστικός δικαιούχος αδείας, ώστε στο επόμενο διάστημα να κατατεθούν τυχόν ενστάσεις και να εξεταστούν, να πραγματοποιηθούν επιπλέον έλεγχοι, να εξοφληθούν υποχρεώσεις κ.λπ. Το One Channel εκπέμπει ήδη διαδικτυακό πρόγραμμα και μέσω δορυφόρου στα συνδρομητικά δίκτυα NOVA και Cosmote ενώ με την άδεια που αναμένεται να λάβει θα εκπέμπει και ελεύθερα μέσω Digea.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης, πρώην υπουργός, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Πρωτόπαπας είναι οι καλεσμένοι του Σ. Κοτρώτσου απόψε το βράδυ, ώρα 10.00 μ.μ. στην ΕΡΤ1.

Τη συναυλία από τον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 μεταδίδει απόψε, ώρα 11.30 μ.μ. σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ2. Με ένα ειδικό αφιέρωμα «θυμάται» την ημέρα που έπεσε το «μαύρο» στις συχνότητες της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στις 11 Ιουνίου 2013. Τρεις μήνες μετά το μαύρο διοργανώθηκε μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών. Ο καλλιτεχνικός κόσμος συμπαραστεκόταν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ δίνοντας καθημερινά συναυλίες στο Ραδιομέγαρο. Για πρώτη φορά 35 από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στη μεγαλύτερη συναυλία εκείνης της χρονιάς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις