Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.6°C
2 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
2 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.6°C19.0°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
23.8°C26.8°C
6 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 100%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 01.30

ΨΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΣ

Με φόντο τη μετεπαναστατική σοβιετική επαρχία, στα τέλη της δεκαετίας του ’30, γυρισμένη σε μια τσεχοφικού τύπου ντάτσα, η ταινία του Νικήτα Μιχάλκωφ πραγματεύεται τα πάθη, τον έρωτα, τη μνήμη, τη μεταμέλεια, την εκδίκηση, την προδοσία. Οι χαρακτήρες της συνθέτουν την ιστορία της, αλλά και την ιστορία μιας ολόκληρης χώρας. Ο ήρωας της σοβιετικής επανάστασης, στρατηγός Κοτόφ, περνά ειδυλλιακές διακοπές με την οικογένεια της γυναίκας του στην ντάτσα του, στην εξοχή. Η γαλήνη της κυριακάτικης μέρας διαταράσσεται από την εμφάνιση του Ντμίτρι, πρώην αρραβωνιαστικού της γυναίκας του και προστατευόμενου της οικογένειάς της, ύστερα από δεκάχρονη απουσία. Ο Ντμίτρι γοητεύει αμέσως τους ανθρώπους του σπιτιού, με την πνευματικότητα και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του. Ο Κοτόφ, όμως, δεν ξεγελιέται εύκολα. Βρισκόμαστε σε εποχή σκληρού σταλινισμού και η επίσκεψη του Ντμίτρι κρύβει σκοτεινά κίνητρα. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες εντείνεται και φτάνει στο αποκορύφωμά του στο τέλος της ημέρας, όταν οι μάσκες πέφτουν. Συμπαραγωγή Ρωσίας- Γαλλίας 1994, έχει αποσπάσει Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Παίζουν: Νικίτα Μιχάλκοφ, Όλεγκ Μένσικοφ, Ιγκεμπόρα Νταπκουνάιτε, Ναντέσντα Μιχάλκοβα.

ΔΕΥΤΕΡΑ OPEN 21.00

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ

Ταινία δράσης παραγωγής 2004, με τους Σάλμα Χάγιεκ, Πιρς Μπρόσναν, Γούντι Χάρελσον.

Ο Μαξ έχει στο ενεργητικό του τις μεγαλύτερες ληστείες. Έχει αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα, ολοκληρώνει όλες τις "δουλειές" του αθόρυβα και είναι άψογος επαγγελματίας! Όταν αποφασίζει να απομονωθεί μαζί με τη συνεργάτιδά του Λόλα σε ένα ερημικό νησί και να διαγράψει το παράνομο παρελθόν του, ο Σταν, πράκτορας του FBI, καταγράφει κάθε του κίνηση, καθώς πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψει στο εγκληματικό παρελθόν του.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 23.15

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Θρίλερ παραγωγής 2011. Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Τζάνιουαρι Τζόουνς, Νταϊάν Κρούγκερ, Φρανκ Λανγκέλα. Ο Δρ. Μάρτιν Χάρις και η σύζυγός του, φτάνουν στο Βερολίνο για ένα συνέδριο. Σε μια διαδρομή, ένα τροχαίο βυθίζει τον Χάρις σε κώμα και όταν συνέρχεται παρουσιάζει σοβαρά κενά μνήμης, ενώ κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την ταυτότητά του. Ακόμη και η σύζυγός του δεν τον αναγνωρίζει, ενώ ένας άλλος άνδρας έχει κλέψει την ταυτότητά του.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 23.30

ΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΡΙΤΑ

Μουσικό ρομαντικό δράμα κινούμενων σχεδίων, συμπαραγωγής Ισπανίας- Αγγλίας 2010. Με φόντο την Κούβα της δεκαετίας του ’40 διασχίζει την ιστορία της τζαζ μουσικής, έναν μεγάλο έρωτα και τη σημασία τού να ζεις τη ζωή σου με πάθος. Στη μεταπολεμική Αβάνα, ο Τσίκο είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας με μεγάλα όνειρα και η Ρίτα μια όμορφη τραγουδίστρια, με εκπληκτική φωνή. Η παθιασμένη σχέση τους θα γεννήσει υπέροχες μελωδίες για μισό και πλέον αιώνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ OPEN 02.30

ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ρομαντική ταινία παραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία Γούντι Άλλεν. Πρωταγωνιστούν: Χόακιν Φοίνιξ, Έμμα Στόουν, Πάρκερ Πόσι. Ένας γυναικάς και αλκοολικός καθηγητής φιλοσοφίας φτάνει σε μια μικρή πόλη. Από τη στιγμή που έχει συνειδητοποιήσει την ανικανότητα του να αλλάξει τον κόσμο ζει σε μια κατάσταση βαθύτατου νιχιλισμού και μια αλαζονική κατάθλιψη. Έως ότου γνωρίζει μια νεαρή φοιτήτριά του γεμάτη κέφι για ζωή.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 23.45

TONI ERDMAN

Δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Γερμανίας-Αυστρίας 2016, σε σκηνοθεσία- σενάριο Μάρεν Άντε. Ο Γουίνφρεντ, χωρισμένος καθηγητής μουσικής, ταξιδεύει από τη Γερμανία στην κόρη του στο Βουκουρέστι, μια επιτυχημένη 30-something μπίζνες - γούμαν. Καθώς είναι πλακατζής, υιοθετεί μια σουρεαλιστική περσόνα και καταστρέφει τα επαγγελματικά της ραντεβού. Με αυτό τον τρόπο ξεγυμνώνει το κενό που έχει στο κέντρο της ζωής της. Παίζουν: Πέτερ Σιμόνισεκ, Σάντρα Χίλερ, Μίκαελ Βίτενμπορν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL