Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Προεκλογικό πάρτι της «Συσπείρωσης» την Τρίτη για τους φίλους και τους ψηφοφόρους της. Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος οργανώνει συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη στο Volver (παλαιό Τζανέττου), στην οδό Βαλαωρίτου 7Α, από ώρα 21.30. Οι υποψήφιοι περιμένουν όλους τους φίλους και εξασφάλισαν ποτά (μπύρα, κρασί και κοκτέιλ) με έκπτωση.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη είναι οι καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου τη Δευτέρα στις 10 π.μ. στην εκπομπή "Επόμενη μέρα" στην ΕΡΤ1.

«Αίθουσα Ροδόλφος Μορώνης» Την ονομασία της αίθουσας Συνεδριάσεων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης σε «Αίθουσα Ροδόλφος Μορώνης» αποφάσισε η Ολομέλεια του ΕΣΡ στη χθεσινή της συνεδρίαση, όπως αναφέρει, «ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου και της προσωπικότητας του εν ενεργεία αποβιώσαντος αντιπροέδρου».

Ελλάδα - Ιταλία απόψε στο Open Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020 έρχεται ζωντανά από το Open. Tο Σάββατο στις 21.45 ζωντανά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ανανεώνεται το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 Αναπροσαρμόζεται η καθημερινή ενημερωτική απογευματινή ζώνη, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου. Από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου επανέρχεται το «Πολιτικό τραπέζι» με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., καταγράφεται η πολιτική επικαιρότητα με συνεντεύξεις στο στούντιο και απευθείας συνδέσεις.

Σαρτρ και Καμί: Η φιλία και η σύγκρουση Ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τις δύο εξέχουσες προσωπικότητες της λογοτεχνίας και της διανόησης, τον Ζαν Πολ Σαρτρ και τον Αλμπέρ Καμί, που υπήρξαν επίσης δύο εγκάρδιοι φίλοι, μεταδίδει απόψε το απόγευμα, ώρα 7 μ.μ., το Κανάλι της Βουλής. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την εξέλιξη της σχέσης των δύο ανδρών, καθώς η φιλία τους φαίνεται να έληξε άδοξα το 1952, όταν οι δυο τους ενεπλάκησαν σε μια άγρια, δημόσια διαμάχη.

Βερολίνο: Τρελό μου ενοίκιο Ο Κώστας Αργυρός ταξίδεψε στο Βερολίνο και κατέγραψε τις αντιδράσεις οργανώσεων οι οποίες ζητούν την παρέμβαση της τοπικής και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, προκειμένου να μπει ένα φρένο στην «τρέλα των ενοικίων», όπως αποκαλούν οι Βερολινέζοι την αλματώδη αύξηση των τιμών. Μεγάλες εταιρείες αγόρασαν μαζικά σπίτια από τον δήμο της πόλης και απλούς ιδιώτες και προχωρούν σε μαζικές αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μία απ' αυτές τις εταιρείες έχει σήμερα στη διάθεσή της 112.000 κατοικίες. Εδώ και καιρό στη γερμανική πρωτεύουσα έχουν μαζευτεί υπογραφές με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απαλλοτρίωση κατοικιών από το κράτος, το οποίο θα μπορούσε να αναλάβει τη διαχείρισή τους σε λογικές τιμές. Η έρευνα προβάλλεται σήμερα το απόγευμα, ώρα 4 μ.μ., στην ΕΡΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL