Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.1°C18.0°C
0 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.3°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.4°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.1°C
2 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 81%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είναι ο καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου τη Δευτέρα ώρα 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές και με τα κόμματα στην αφετηρία για την αναμέτρηση των βουλευτικών εκλογών.

Το δεύτερο μέρος της δημοσιογραφικής έρευνας του Πάνου Χαρίτου για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα από την εκπομπή "Roads" μεταδίδεται αύριο Παρασκευή ώρα 00.30 στην ΕΡΤ1. Άνθρωποι που γνώρισαν από κοντά τον Ζακ Κωστόπουλο μιλούν για την ανοιχτή πληγή που άφησε η δολοφονία του και τον τρόμο τους ότι μπορεί να είναι τα επόμενα θύματα μιας κοινωνίας που δεν μπορεί ακόμη να δεχθεί τη διαφορετικότητα.

Ο τελικός του Champions League 2019 ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports, την ΕΡΑσπορ, καθώς και από όλα τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ. Απόψε το βράδυ, ώρα 10, ζωντανά από τη Μαδρίτη.

Το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Πεθαίνοντας στο γέλιο», μεταδίδει η ΕΡΤ 2 τη Δευτέρα, ώρα 11 μ.μ. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τέσσερις παράλληλες ιστορίες με θέμα το χιούμορ σαν όπλο για πολιτική δράση.

Τον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχοφ, ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματολογίας, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, στο πλαίσιο της εκπομπής «Το Θέατρο της Δευτέρας». Μια περίπλοκη ιλαροτραγωδία για τους ανεκπλήρωτους έρωτες, την αφοσίωση στη γη και την ανία στη ρωσική ύπαιθρο, όπου παρελαύνουν οι θεσπέσιοι και εξαίρετα ζωγραφισμένοι τσεχοφικοί χαρακτήρες. Παίζουν: Στέλιος Καυκαρίδης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Νίκος Χαραλάμπους, Τζένη Γαϊτανοπούλου, Κατερίνα Καραγιάννη, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL