Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
To Ρολάν Γκαρός στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

To Ρολάν Γκαρός στην ΕΡΤ

Το φημισμένο τουρνουά τένις Ρολάν Γκαρός (το δεύτερο από τα τέσσερα ετήσια γκραν σλαμ) άνοιξε τις πύλες του και η ΕΡΤ θα βρίσκεται στα χωμάτινα γήπεδα του Παρισιού. Από την περασμένη Κυριακή 26 Μαΐου μέχρι τις 9 Ιουνίου 2019 η ΕΡΤ Sports θα μεταδώσει δράση από επτά γήπεδα. Όλα τα κορυφαία αστέρια του τένις δηλώνουν «παρών».

Ο αξεπέραστος στο χώμα Ραφαέλ Ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στις γυναίκες η Σιμόνα Χάλεπ φιλοδοξεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της παραμένοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και την ανερχόμενη Ναόμι Οζάκα.

Όμως το ελληνικό ενδιαφέρον για τη διοργάνωση στρέφεται αλλού: ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους στο παγκόσμιο κοινό του τένις και έχουν πιθανότητες να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ΕΡΤ Sports θα καλύπτει τη διοργάνωση καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη των αγώνων. Τα διαδικτυακά κανάλια της ΕΡΤ θα μεταδίδουν ανελλιπώς όλη τη δράση από τα τρία κεντρικά γήπεδα των εγκαταστάσεων. Η συνολική διάρκεια των καλύψεων από την ΕΡΤ θα ξεπεράσει τις 200 ώρες.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Περικλής Μακρής, Έλενα Μπουζαλά, Γιάννης Ντεντόπουλος, Ηλίας Παπαϊωάννου, Χρήστος Σαράντος και Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ στην καθημερινή ανασκόπηση ο Μιχάλης Μανουηλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL