Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων ονειρεύονται Μπ. Παπαδημητρίου και Α. Πορτοσάλτε

Ο αποκαλυπτικός διάλογος των δύο δημοσιογράφων στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου το προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα, ή καλύτερα, το «τερμάτισαν» και μίλησαν για κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και για γκρέμισμα.

Ο διάλογος στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (σ.σ. του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.

Ακροατής: «Έχετε δει το Κρατικό Νίκαιας σε τι κατάσταση είναι;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .

Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο