Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων ονειρεύονται Μπ. Παπαδημητρίου και Α. Πορτοσάλτε

Ο αποκαλυπτικός διάλογος των δύο δημοσιογράφων στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου το προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα, ή καλύτερα, το «τερμάτισαν» και μίλησαν για κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων και για γκρέμισμα.

Ο διάλογος στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι καλές ιδέες (σ.σ. του Μητσοτάκη) στα έξυπνα κράτη δεν έχουν από πίσω μια ιδεολογία να σέρνεται.

Ακροατής: «Έχετε δει το Κρατικό Νίκαιας σε τι κατάσταση είναι;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα .

Άρης Πορτοσάλτε: Πρέπει να γκρεμιστούν κιόλας, όχι να κλείσουν.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ναι, να γκρεμιστεί. Μπορεί να συζητηθεί αυτό; Μόνο αν υπάρξει ηρεμία. Αν όμως έχεις τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό και λέει αυτά που λέει, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις