Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Απομακρυνθείτε από τις οθόνες σας: Ντοκυμαντέρ ΣΚΑΙ για τη Χρεοκοπία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απομακρυνθείτε από τις οθόνες σας: Ντοκυμαντέρ ΣΚΑΙ για τη Χρεοκοπία

Επειδή μια τέτοια έρευνα, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν χωράει σε μία ώρα, το ντοκυμαντέρ, που «θα φωτίσει ιστορικά το μεγάλο θέμα» της χρεωκοπίας της Ελλάδας, από την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας» (προσοχή, πως αποφεύγεται ο όρος «Μεταπολίτευση») μέχρι σήμερα, θα αποτελείται από έξι επεισόδια, που θα προβάλλονται από αυτή την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις Ειδήσεις, ώρα 20.50.

Για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας, τα δύο τελευταία επεισόδια για τις περιόδους 2010- 2015 και 2015- 2019 -οπότε και αναδεικνύονται οι ευθύνες του ...ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεωκοπία της χώρας- θα μεταδοθούν ακριβώς πριν τις Ευρωεκλογές, 24 και 25 Μαΐου.

Ο ΣΚΑΪ υπόσχεται να καταγράψει «σημαντικές μαρτυρίες και ντοκουμέντα». Και να αποδείξει, όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής από το Δελτίο Τύπου, ότι για τη χρεωκοπία του 2010 δεν είναι υπεύθυνες οι διαδοχικές κυβερνήσεις και η διαχείριση των δημόσιων οικονομικών, τα θαλασσοδάνεια σε "εκλεκτούς" επιχειρηματίες και το πελατειακό κράτος. Θα επιχειρηθεί να αποδείξει αυτό που δεν σταματάει να επαναλαμβάνει ο Α. Γεωργιάδης, ο Κ. Χατζηδάκης και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., ότι δηλαδή φταίει το Κοινωνικό κράτος και βεβαίως η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς. Ενδεχομένως και η Δούρου.

Οι δύο δημοσιογράφοι εργάστηκαν λέει, τρεις μήνες για το ντοκυμαντέρ και μίλησαν συνολικά με 43 παράγοντες της δημόσιας ζωής. Πρώην υπουργούς -οι νυν αποκλείονται- τραπεζίτες, ιστορικούς, πανεπιστημιακούς. Ειδικά οι κεντρικοί Τραπεζίτες αναμένονται με μεγάλη περιέργεια, όπως και οι απόψεις της Άννας Διαμαντοπούλου. Για τη χρεωκοπία. Της Διαμαντοπούλου.

Μην σπάσετε την τηλεόραση γιατί εσείς θα την πληρώσετε, όπως πληρώνετε και τη χρεωκοπία.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL