Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Την "Αυγή" επισκέφτηκε ο Πάνος Σκουρλέτης (φωτο)

Την "ΑΥΓΗ" επισκέφτηκε σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του, όπου συνομίλησε με συντάκτες και εργαζόμενους της εφημερίδας εκφράζοντας και έμπρακτα τη στήριξή του.

"Σήμερα ανανέωσα τη συνδρομή μου στην "ΑΥΓΗ". Είχα την ευκαιρία να κουβεντιάσω για λίγο με όσους εργαζόμενους/ες συνάντησα και να περπατήσω για τελευταία φορά σε αυτα τα γραφεία. Σε λίγες μερες μετακομίζει στο νέο της σπίτι μαζι με το "Κόκκινο 105,5". Σε αυτό το χώρο "Η ΑΥΓΗ" μας φιλοξενήθηκε απο το 1976" σημείωσε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Στην "ΑΥΓΗ" λοιπόν, για την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής, για τη στήριξή της. Αναγνωρίζοντας ότι μας έχει όλους ανάγκη, όπως την έχουμε κι εμείς. Για το διαχρονικό, το ακατάπαυστο ταξίδι της γνώσης και των ιδεών που τροφοδοτούν τη σκέψη και τις ελπίδες μας. Σε μια εποχή δύσκολη για την ελευθεροτυπία, η οποία βάλλεται από τα fake news και τα συμφέροντα των ολιγαρχικών συστημάτων.

«Σε μια εποχή δύσκολη για την ελευθεροτυπία, η οποία  βάλλεται από τα fake news και τα συμφέροντα των ολιγαρχικών συστημάτων», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Πάνος Σκουρλέτης με τους συντάκτες της ΑΥΓΗΣ Νίκο Λιονάκη, Αγγέλα Νταρζάνου και Πέτρο Κατσάκο

Στο λογιστήριο της ΑΥΓΗΣ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ανανέωσε την συνδρομή του

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο, τον οικονομικό Διευθυντή, Σπύρο Λουπέτη και την Αλεξάνδρα Μπαλασάκη

Θαυμάζοντας τις ιστορικές φωτογραφίες της ΑΥΓΗΣ

Με τους συντάκτες του avgi.gr, Μανώλη Γασπαράκη και Μαριτίνα Σπύρου

Στο πολύτιμο ιστορικό αρχείο της εφημερίδας μας

Στα άδυτα της τεχνικής υποστήριξης με τον Γιώργο Πίνη...

 

Δείτε όλα τα σχόλια