Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πού είναι τα μέτρα στήριξης του Τύπου; Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη «συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με το μέλλον του Τύπου» εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Η ΕΙΗΕΑ υπενθυμίζει τα μέτρα στήριξης του Τύπου, τα οποία «ουδέποτε παρουσιάστηκαν και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες παρακολουθούν απαθείς τη διαιώνιση των προβλημάτων των εφημερίδων αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχουν στην ανεξαρτησία της έντυπης ενημέρωσης».

Τον έχασε η πολιτική, τον κέρδισε η δημοσιογραφία Για δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς και, όπως ενημερώνει το κανάλι, θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

Την έχασε η δημοσιογραφία, την κέρδισε η πολιτική Ο λόγος για τη Βίκυ Φλέσσα, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τη Ν.Δ. για την Ευρωβουλή. Η Β. Φλέσσα παρουσίαζε την εκπομπή συνεντεύξεων "Στα Άκρα" στην ΕΡΤ, όμως στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εφημερίδες "Καθημερινή" και "Μεσημβρινή", στους ρ/σ Αθήνα 9.84, ΕΡΑ 4 και στο Star και στον ΑΝΤ1.

Νέο αναπτυξιακό εργαλείο για οπτικοακουστικές παραγωγές Ταμεία επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital Funds) που θα επενδύουν στη δημιουργία κινηματογραφικών / τηλεοπτικών παραγωγών, κινουμένων σχεδίων αλλά και ψηφιακών παιχνιδιών στην Ελλάδα ιδρύονται, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη που αναρτήθηκε χθες στη Διαύγεια. Με το συγκεκριμένο έργο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας Α.Ε. (ΤΑΝΕΟ) επιχορηγείται με το ποσό των 50 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή του στα venture Capital.

Λ. Κρέτσος: Προσέλκυση επενδύσεων «Το νέο επενδυτικό σχήμα επιδιώκει την ενθάρρυνση και προσέλκυση επενδύσεων για την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα με πολλαπλασιαστικά οφέλη όχι μόνο για την οικονομία της χώρας, αλλά και για την ανάδειξη του πολιτισμικού και φυσικού της πλούτου. Το εν λόγω έργο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδίου της κυβέρνησης με σκοπό τη στήριξη της δημιουργικής βιομηχανίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL