Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση φιλοξενεί απόψε το βράδυ ο Πάνος Χαρίτος σε απευθείας μετάδοση από το Κοινοβούλιο, στην εκπομπή «Focus» στην ΕΡΤ1, στις 11 μ.μ. Η υπόθεση Novartis, το άνοιγμα του...

Τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση φιλοξενεί απόψε το βράδυ ο Πάνος Χαρίτος σε απευθείας μετάδοση από το Κοινοβούλιο, στην εκπομπή «Focus» στην ΕΡΤ1, στις 11 μ.μ. Η υπόθεση Novartis, το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του Κέντρου, οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, οι βουλευτικές εκλογές, το στοίχημα και ο πήχης για το κυβερνών κόμμα, καθώς και οι ζυμώσεις για συνεργασίες με πρόσωπα και σχήματα θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Οικονομικά βοηθήματα για το Πάσχα, για τα άνεργα και τα εν επισχέσει μέλη της ΕΣΗΕΑ θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Δικαιούχοι είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ οι οποίοι είναι άνεργοι ή σε επίσχεση από 1.4.2014 (πενταετία) και α) Το ετήσιο ατομικό εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 4.000 ευρώ και β) Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους (για τις περιπτώσεις που υπάρχει εισόδημα συζύγου) δεν ξεπερνάει τα 8.000 ευρώ, πλέον 1.000 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί. Το ύψος του βοηθήματος ορίζεται σε 250 ευρώ, πλέον 80 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί.

Δείτε όλα τα σχόλια